Sunday, 6 March 2011

adik @ sista

haa...gmbar kat atas nie lah orgnya..hehe merangkap adik aku yg sorangg...haishh...byak alkesah aku dgan dia nie...dari pekara nda sekret, sekret, separa sekret, sedang2 sekret suma lah kami share..nie serba sedikit pasal budak nie..
nama yg kwn2 dia panggil rainy OR chie2.kami pggil dia skrg "c adik" ; klu baba ku mau balik akan panggil la dia kuar "gund**" !! (hahaha! adik maafkan akak)
besday dia 23th july 1994 (masi muda, tp pikiran mcm urg tua bgka!)
tingkatan semasa, form 5 ( bdk sains d skul lama aku..sma dgan aku jgk :)..p/s nanti ko jadi geologist juga kah???haha
lain-lain tambahan, bakal menduduki spm tahun ini (2011)


▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
▓▓▓▓▓▓▓██████████▓▓▓▓▓▓▓▓
▓▓▓▓███░░░░░░░░░░███▓▓▓▓▓
▓▓██░░░░░░░░░░░░░░░░██▓▓▓
▓██░░░░░░░░░░░░░░░░░░░██▓

...██░░░░░░██░░░░░░░░░░░░░██
█░░░░░░████░░░░░░░░░░░░░█
█░░░░░░████░░░████░░░░░░█
█░░░░░░░██░░░░░░░░░░░░░░█
█░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░█
█░░░░░██░░░░░░░░░██░░░░░█
█░░░░░░█░░░░░░░░░█░░░░░░█
██░░░░░██░░░░░░░██░░░░░██
▓██░░░░░█████████░░░░░██▓
▓▓██░░░░░░░░░░░░░░░░░██▓▓
█████████████████████████
*yeah..aku musti belajar utk spm.bapa aku suh aku jadik DOKTOR!!

salah satu kegemaran dia adalah editting pixtures! so korang bleh la check out kat fb address yg terhimpun dgn pixture2 yg mantaps slpas d edit menggunakan SOFTWARE dari bestiest aku miss ELNA & photoscape. fb address dia ada 3 : 


selain tuh..aktiviti kegemaran ni budak adalah bermain badminton!!uhhh..dan aku akan jadi mangsanya untuk menemankan dia bermain di dewan atas sebab munasabab yg tertentu..(padahal aku heran klu aku balik hostel cmna???)..sebab munasabab adalah :
1. malu2 sma kwn2 yg bawa dia main..(padahal dlm hati suka)
2. bleh bawa keta. aku jadi bahan spya dia x kena marah.kunun aku sedang ajar dia driving (dulu lah..skg dia kena bg green lite uda bwa keta kesana kemari.ciss u!)

ni budak ah.sgt d kasi manja..org cakap, besa la anak bungsu.. (.eeeee..maluu suda besar)..tp aku x kesah sbb dia nda luki byak.luki sikit ja...(janji luki tu tatap ada kan!)..dulu sblum dia pandai bawa keta, aku jd driver dia p kedai.pastu apa lg.aku pun minta la blanja dia.contohnya : reload DiGi Rm5, sagu, pen, pensil etc..pa2 jala yg telintas d pikiran ku waktu tuh..hahaha..aku sgt suka kerjain dia..hehehe...penah dulu aku ajukan soklan dgn dia, begini:
  aku: ko x mau adik lg ka?
adik: x mau..hehee (sambil tesengih2 yg sgt sengih)
 aku: napa pulakk??
 adik: x mau lah.nnt aku x kena manja sudah..
 aku: ketawa dgn ter kahak2.. 


aduhh...malas uda aku type..tggu part 2 lah yaa..peace!


0 comments:

Post a Comment